layanan

  • Custom Kaca Pengolahan

    Custom Kaca Pengolahan

    Professional Kaca Pengolahan Produsen, menehi komponen optik adat machined saka prototipe kanggo volume dhuwur lan produksi OEM. Syarat tartamtu saka ukuran adat, edging, ngebur, nglereni banyu-jet, tempering, printing.
  • technical support

    technical support

    engineers bakat lan buruh, majeng peralatan, years 'experience, mbisakake kita kanggo nyedhiyani sampeyan pangolahan profesional lan layanan.
  • produk kualitas

    produk kualitas

    Liwati ISO 9001, kabeh bagean sing RoHS, tekan certificated. We tumindak pengawasan saka saben bagean sawise pinggiran mecah, tempering, printing.
  • keluwesan

    keluwesan

    We fleksibel karo jadwal layang lan bisa kanggo nyedhiyani mimpin relatif cepet ing loro conto lan produksi.

About Company

Bisa nganggo Companies Gedhe-ukuran Saida kaca iki didegaké ing taun 2011, kang dumunung ing Dongguan, cedhak port Shenzhen lan port Guangzhou. Karo pengalaman liwat pitung taun ing Processing kaca, specialized ing kaca selaras, kita bisa karo akeh Enterprises gedhe-ukuran kayata Lenovo, HP, TCL, Sony, Glanz, gree, CAT lan perusahaan. Wide Range Product Pilih Saka

  • capacitive Optical Panel layar tutul kaca
  • Panel kaca protèktif layar
  • Panel kaca tempered saka kluwarga Perkakas lan peralatan industri.
  • Panel Kaca karo perawatan lumahing:
  • WATER JET CUTTING 5
  • 1 (1)

Business Partners

  • Huawei-logo-120x120
  • 合力泰 120x120
  • Tefal-Logo 120X120
  • kohler_ 120x120
  • Leica_Geosystems logo-120X120
  • 聯創電子 LOGO 120x120
  • elo-logo-120X120
  • Cat-logo-120x120
?
Tampilan Online Chat!
无赖国王vs无赖王后 辽宁省体育彩票旗舰店 体彩p3专家预测 齐鲁风采七乐彩查询 六间房天天在线棋牌 江苏时时彩玩法 河南22选5201走势图 河内5分彩开奖九格图 双色球重号走势图2000 体彩大乐透 下载山东11选5助手 比特币挖矿机官方下载 福利彩票开奖直播 白姐六合图库 河内5分彩是骗局吗 网上快乐赛车网站靠谱吗 新疆福彩喜乐彩开奖结果